maandag 27 augustus 2012

Pip lamp voor Indy dr slaapkamer op gepimpt

Deze lamp was gewoon turqoise; verleden jaar heb ik m aangekleed met bloemen van pipstof; dit jaar kwam ik een kralenketting tegen in de kerstspullen op een school die ze weg gingen gooien; tja geef maar aan mij ik bedenk wel wat!! xx monique

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lamp is het geworden Monique.
  Echt geweldig.
  Wat zal hij gezellig branden.

  Gr Leny Hempen

  Ps: Lieve Monique
  Zou Je alsjeblieft die woord verificatie er af willen halen.
  Reageren neemt al een hoop tijd in beslag,als Je dan ook die malle woorden niet goed heb,omdat het haast niet te lezen is krijg Je een nieuw woord.
  Het nieuwe woord kan net zo rot te lezen zijn.
  Ik probeer 1 keer,lukt het niet dan Sorry geen reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi leny, dank je wel wat jij onderaan je bericht zet ben ik met marjon aan het proberen op te lossen, ik weet niet waar het m in zit

  xx monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. `Hoi Leny, ik heb weer gekeken, samen met een van de jongens, maar ik heb het denken we gevonden.Als eerste blog had ik papiertjes en frutsels, daarna heb ik appart voor de taarten Lekkerzoet gemaakt als 2e blog, je moet ze dus appart van elkaar instellen, en dat was bij papiertjes niet gebeurd, als het goed is is het nu goed, dank je voor de hint!

  xx monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi,

  Volgens mij is het nu opgelost, bij deze alsnog een complimentje en een bedankje voor het leuke mandje wat ik heb gekregen voor mijn verjaardag. De bon heb ik inmiddels ingewisseld voor een abo op Ariadne Home, helemaal leuk.

  Liefs Marjon

  BeantwoordenVerwijderen