maandag 30 januari 2012

frankrijk 2011



Eigenlijk heb ik dit nog nooit gedaan, maar het leek me wel eens leuk om te laten zien aangezien ik heel veel fotoboeken maak, van vakantie's tot afscheidsfeestjes van juffen, bruiloften enz, gewoon omdat ik het superleuk vindt om te doen, hier een boek van verleden jaar de zomervakantie in frankrijk, deze vakantie ging Rody voor de laatste keer mee......

xx Monique

donderdag 26 januari 2012

boek voor Indy 2007




Dit zijn de eerste lay outs voor het boek van Indy 2007; Ik was dus al een tijdje geleden van plan om 1 jaar van de kids (van alle 3) in een scrapbook te verwerken....je begrijpt het al ...dat gebeurd natuurlijk niet; te druk, er komt vanalles tussendoor en noem allerlei andere excuses maar op!

En ik vind het zo heerlijk om te doen..... Nou heb ik besloten om voor de jongens toch maar digitaal een boek te maken van 2007!?!; Aan Indy heb ik het gevraagd wat ze liever wilde; die wilde graag een scrapbook door mama gemaakt, ik heb nog geprobeerd om haar daar vanaf te praten...niet gelukt, dus eigenlijk heeft ze gelijk ik ga hier wat aan doen ik moet meer tijd voor mezelf hiervoor vrij maken om dit boek te maken, dus heb ik besloten (misschien helpt t!!)
elke week een dubbele lay out op mijn blogje te zetten, nou dan moet het boek toch zeker voor de grote vakantie klaar zijn!! Het papier wat ik gebruik is niet up to date, maar dat vind ik niet erg, toen der tijd had ik dat bij de betreffende foto's uitgekozen en dat ga ik dan ook gewoon gebruiken ervoor, ik heb nog heel veel voorraad....dus vanaf nu zullen jullie met regelmaat een dubbele lay out zien verschijnen....

xx Monique

dinsdag 10 januari 2012

mams jarig....



deze kaart had ik al een tijdje geleden gemaakt, ik vond m zelf erg mooi dus stuur je die niet zomaar naar iemand toe! In dit geval wel naar mijn eigen moeder.....dat heeft ze wel verdiend mam, gefeliciteerd hé en nog vele gezonde jaartjes erbij!


xx Monique