vrijdag 22 juli 2011

voor een jarig overblijf kindje...



Kaya was jarig op de dag dat ik overblijf bij haar in de klas, dus vond ik het leuk om een aardigheidje te geven...er zit een armbandje in, verpakt in een leuk gezellig melkpakje.


xxmonique

vrijdag 15 juli 2011

kadootje voor Joy...



Tja, kleine meisjes worden groot;! Joy de oudste van mijn broer wordt al weer 11 jaar, dus geen kadootjes meer maar geld, ze wil voor iets sparen, alleen vind ik het altijd wel leuk om er toch wat van te maken zeg maar een kadootje erom heen, vandaar dit ijzeren doosje ooit een aantal gekocht bij de blokker. Ik heb er lintjes ingeknoopt zodat het als ik het geef toch leuk uit ziet, de bovenkant is een deksetje zodat ik het geld erin kan doen. Eenvoudig maar leuk!


xx monique

woensdag 6 juli 2011


Ik heb kortgeleden met het schoolfeest van de oude school van Kai geholpen en daar een zgn grabbeljurk voor gemaakt: 50 zakjes erop genaaid en daar de kadootjes in gedaan, zodat elk kind een prijsje kon "winnen", het was een groot succes want we hadden ervoor gezorgd dat er een juf in ging lopen zodat dat voor de kids bekend was. De jurk heb ik trouwens helemaal gemaakt van PIP stof, met kant en roesjes en bloemen met knopen erop genaaid, hij was super alleen jamer dat ze er geen rose of wit tshirtje onderaan hadden dat had ik nog zo gevraagd, maar helaas dat was voor hun niet zo belangrijk en voor mij juist wel want dat staat veel mooier!

xx monique

dinsdag 5 juli 2011

lieve Isabel 6 jaar...

Mijn kleine nichtje werd 6 jaar alweer; ze wilde make up , en echte meisjes dingentjes; dus heb ik voor haar kamertje een ladenkastje gemaakt in het rose, maar ook blauw en groen want die kleuren vind ze nu leuk.Daarna heb ik in de laatjes alle kleine kadootjes gedaan, ingepakt met doorzichtig glas papier en het zag er helemaal leuk uit!

trouwkado

Deze foto's waren ineens van mijn blogje af; ik vond het de moeite om ze er toch nog een keer op te zetten. Dit hebben we gegeven aan een overblijfcollega die ging trouwen samen met een kadobon om samen met de kids een pannenkoeken cruise over het ij te maken....