maandag 25 april 2011

een paasontbijtje voor.....Freek!





Indy had afgelopen woensdag een paasontbijt op school; ze trok toen Freek als "lootje" waarze een heerlijk ontbijtje voor moest maken, mams heeft het nog even leuk aangekleed, het viel allemaal wel in de smaak geloof ik!




xx monique


maandag 18 april 2011

de juf is voor het laatst...


vandaag is de juf van Indy , juf mariëlle voor het laatst; zij heeft ingevallen voor juf Desireé die bevallen is van een lief klein meisje...na de mei vakantie komt ze weer terug, dus hebben we voor juf Mariëlle wat leuks gemaakt als dank voor de goede zorgen en gezellige tijd.


xxMonique

zondag 10 april 2011

notitieboekje


Dit weekend hebben we Joy en Isis te logeren; die knutselen erg graag.....wat vervelend ; nou ik ook! Dus samen met Indy hebben we een notitieboekje gemaakt (voorbeeld was van Simpel scrappen workshopje). De dames zijn trots op wat ze gemaakt hebben...



xx monique

woensdag 6 april 2011

voorjaarsstukje



Gisterenavond weer eens een heerlijk workshopje gedaan in aalsmeer; heerlijk weer alle blauwe druifjes, annemoontjes ,margrietjes sneeuwbal en anthurium!



xx monique

dinsdag 5 april 2011

spreekbeurt...spekjes

Indy moest afgelopen week haar spreekbeurt houden....over spekjes, toen heb ik een boekje heel eenvoudig gemaakt in de vorm van een spekje omdat de juf mee moet kunnen lezen, voor de kids van de klas hadden we in zakjes een spekje gedaan en dichtgeplakt met een geel bloemetje,...iedereen vond het leuk, de juf vond het boekje ook helemaal leuk ze had een voldoende +. xx monique