zaterdag 25 december 2010

Menukaartjes voor het kerstdinner


Dit waren de menukaartjes van gisterenavond, mijn schoonfamilie was er en ik vond het leuk om een kaartje te maken waar je wat aan hebt(daarna). Ik heb deze lucifersdoosjes in de form van een kerstboompje beplakt met kerstpapier en het menu er op geplakt later super leuk om te doen.



wat kerstkaartjes....


dit jaar heb ik heel weinig zelfgemaakte kerstkaartjes verstuurd; gewoon te druk gehad met vooral de verbouwing; het is allemaal wel heel mooi geworden en heb nu mijn eigen scrap/knutselkamertje waar ik erg trots op ben! zelf behangen met pip behang, een stijgerhouten bureau erin en een zeer foute lamp....ik vind het helemaal geweldig! ook Indy heeft haar nieuwe pip kamer maar dan in de rode serie( ik heb wit metailic) nu heeft ze ook het witte vloertje en ik heb daar vanalles bijgemaakt... de foto's zien jullie wel in januari als alles helemaal klaar is!









oma jarig


Ook was mijn schoonmoeder jarig in deze drukke feestmaand, daar hoort ook een gezellig kaartje bij!

1 jaar alweer kleine Tim!!


Zo, hier weer eens een kaartje; niet zo ingewikkeld maar af en toe toch leuk om te doen, kleine Tim werd 1 jaar vandaar.....

maandag 13 december 2010

kerstbonbonsdoosjes


Dit keer heb ik met de kleuters kleine bonbonsdoosjes gemaakt met aan beide kanten een kerstboom; ik had deze gestempeld de kinderen konden er sterretjes opplakken ik heb het verder afgemaakt; daar zijn ze nog net even te klein voor maarrrrr het resultaat mag er wezen!


fotokerstkaart




elk jaar weer tijdens de feestdagen; voor de kids waar ik bij overblijf maak ik altijd een leuke kerst kaart natuurlijk met snoepje en een foto van het kind, wel veel werk maar zoooo dankbaar!! een ponsrandje er langs en het is helemaal feestelijk dit keer met een kerstfiguurtje met badschuim erin ik kon ze niet laten liggen! Ook de klas van Indy krijgt zo'n kerstkaart van indy voor de feestdagen.

sponge bob kaartje


ondanks het tijdgebrek toch nog even een leuk kaartje voor Tim die 12 jaar werd.

kerstmannetje



Ook met de wat oudere kids uit groep 4 lekker geknutseld; dit keer een kerstmannetje van een omgekeerd stenen bloempotje; helemaal leuk zie het resultaat!

kerstkaartje knutselen........



Zo weer eens wat van mijn kant! Ik ben overblijfkracht en ben met de kleuters lekker gaan knutselen voor de kerst, als eerste een kerstkaartje; ik moest het natuurlijk bijna afmaken de kids hebben heerlijk de magnolia stempeltjes ingekleurd, was erg leuk om te doen!