zondag 28 november 2010

'n kaartje om op te vrolijken....


Liefs voor tante joke; die is al een hele tijd niet in orde en zo af en toe stuur ik haar een vrolijk kaartje deze vond ik weer erg leuk.

kado doosje maken met Indy


de laatste inloop workshop in breukelen van dit jaar vond ik het leuk om Indy mee te nemen; die is inmiddels best wel handig aan het worden met d'r 9 jaar.....en ook In vind het allemaal heel gezellig. De bovenste is van haar en koos natuurlijk glittertjes papier, ikzelf koos dit keer voor kerst en heb de kerstman uitgeknipt. leuk en grappig om te doen.



verhuiskaartjes.........


Hier 2 verhuiskaartjes, in mijn omgeving ging ineens iedereen verhuizen moest dus 4 kaartjes maken, allemaal anders de andere 2 houden jullie nog tegoed als ik ze gegeven/gestuurd heb. De bovenste heb ik een beetje verbouwd van een voorbeeld van internet, de onderste hebben we gemaakt bij mijn schoonzusje marjon die in breukelen een workshop gaf en dit kaartje maakte we mochten zelf papier uitzoeken en ik heb een beetje gesmokkeld met het voorbeeld en het een en ander anders gedaan omdat ik dat zo leuk vond. We komen in breukelen gewoon omdat we het gezellig vinden!



opgepimpt!!!!



Deze kaartenhouder had ik via marktplaats laten maken; dat was goedkoper als zelf doen; hij was eigenlijk voor mijn eigen nieuwe scrapkamertje, maar ik heb uiteindelijk toch voor de witte variant van Pip gekozen.......nu had Romy(dochter van Yvon) mazzel die heeft wel de blauwe Pip uitvoering in haar kamer....alleen zou ik ik niet zijn om 'm wat op te pimpen met lint knoopjes kant en bloemen in dezelfde stof ze was er wel blij mee volgens mij! toch leuk zo'n verjaardags kado!