maandag 5 juli 2010

de show van street dance...


dit was voor Pleunie de danslerares van Indy, we hebben een ontzettende leuke voorstelling gedaan met z'n allen dit was een bedankje namens alle meisjes die in dat groepje zaten.
papier van tpc studio girlfriends gekocht in den helder.

thank you so verry much


voor alle juffen en meesters die dit jaar voor kai en indy hun best hebben gedaan; het idee is van ingrid danvers.

40 jarig huwelijk


trotse opa en oma van een kleindochter...


zeepkettingen


dit waren de tasjes waar ik ze in verpakt had, dat is leuker om te geven.


deze zeepketting hebben we in koog ad zaan gemaakt; leuk om te doen, maar het voorbeeld was veel met kraaltjes....ik wilde m naturel en miste dus schelpen(had ik ze nou maar meegenomen!)....thuis heb ik m uit elkaar gehaald en zie hier boven de nieuwe zelfgemaakte kettingen voor de juffen van Indy, een witte en een blauwe toilet dat moest het zijn.

jarige indy....9 alweer!!


Dit kaartje was voor mijn eigen dochter(een keer!!) meestal maak ik (te) veel voor anderen...van alles wat ik maak, maak ik altijd wel foto's maar het plaatsen daarvoor neem ik nu maar eens de tijd want het loopt wel op alles bij elkaar!

kiss the cook



Weer eens een ander kaartje ....voor iemand die graag kookt, wel met een verjaardagswens erop.

donderdag 1 juli 2010

geboorte kaartje 5e kindje een jongen....

Tja, als er een 5e kindje komt, dacht ik dan gaan ik maar eens met 5 vlindertjes werken vond ik wel een keer leuk, de 5e vlinder heb ik geplakt bij little boy onderaan.

verjaardagskaartje




een kaartje op een andere manier; moeilijk te zien(en te fotograferen!!) maar ik heb in elk vlaggetje een letter van het betreffende meisje in dit geval gezet en haar leeftijd, kan ze m ook op d'r slaapkamerdeur hangen. super leuk om te doen!