donderdag 17 juni 2010

snel en makkelijk!

Je hebt wel eens dat je even snel wat moet maken; deze kaartjes zijn snel en eenvoudig er hoeft alleen nog een toepasselijke tekst op misschien een rubon of vlindertje en klaar!



vrijdag 11 juni 2010

simpel, maar toch leuk....


dit keer op craftpapier en restant stukjes bedrukt papier, je hebt hier heel weinig materiaal voor nodig. Tekst kan je later toevoegen, het kaartje is neutraal.

donderdag 10 juni 2010

makkelijk kaartje.....
















deze kaart heb ik eerst met glimmermist bewerkt, een restant stukje papier en afgewerkt met wat bloemetjes , knoopjes inkt op de randen, makkelijk maar wel leuk om te doen!(overigens heeft de glimmermist wel even tijd nodig om te drogen), dus eenvoudig maar het kost wel even tijd!

dinsdag 8 juni 2010

kaartjes

2 kaartjes gemaakt van de bric-a-brac collection van scribble; ze zijn neutraal dus waarvoor ik ze weg ga sturen kan ik ter plekke bedenken!



koninginnedag 2010

op koninginnedag had ik toevallig mijn fotocamera bij me( niet dus....expres meegenomen!!) , iemand die ik kende vroeg me om een paar foto's van haar kleine kindjes te nemen, ik had er 5 ze waren wel scherp maar door de drukte van andere mensen was het niet heel duidelijk waar haar kids stonden dus heb ik ze uitgesneden en een klein boekje voor haar gemaakt, is leuker geven en ach af en toe doe ik dat voor iemand!!

maandag 7 juni 2010

de avond vier daagse ...van kai


met veel puffen, heb je m uitgelopen en achteraf vond je het heel erg leuk en gezellig kai!

mijn lieve oma.......














tja, mijn lieve oma, inmiddels 1 jaar geleden overleden, maar hele goede herinneringen aan!! deze lay out heb ik al even liggen maar vond m wel erg leuk om te plaatsen .....