dinsdag 30 maart 2010

workshop 10 x door het jaar heen...



ander ding wat ik héél graag doe; de bloemen, gisteren hadden we weer 1 van de 10 keren; techniek erg leuk om te doen, het voorbeeld heeft Nickey staan; beetje ervaring is wel erg makkelijk Je kan helemaal zelf doen wat je wil creatief gezien; ik heb dit boeket ronde vormen gegeven , er waren mensen bij die 3 hoek of net als het voorbeeld vierkant deden; helemaal mijn ding, hier kan je je voor opgeven bij Nickey Markslag zie mijn fav. sites....

sterkte


ach, je kan op z'n minst een kaartje sturen toch?

maandag 29 maart 2010

een opkikkertje..


soms heeft iemand ook een 'opvrolijkertje' nodig; vandaar dit fleurige kaartje....

hoera voor jarige juf astrid.. met een leuk kaartje


choco- doosje kado voor juf..


als afscheid van de leuke zwem juf; daar hoort een klein kadootje bij; een doosje van de kruitvat overgetrokken met leuk papier en chocolaatjes erin leuk om te geven

50 jaar!!

Tja, de tijd gaat door...een van beide is 50 geworden raad maar mee! Een leuk canvasdoek samen met zusje heb ik als kado gegeven.. met nog een pizzadoos vol met verrassingen. gefeliciteerd, en het was gezellig hoor bedankt!

zaterdag 27 maart 2010

hoera Kai en Indy hebben hun C-diploma gehaald!!








Ja ja eindelijk is het zover; morgen zondag dus, zwemmen Kai en Indy af voor hun C; Kai heeft een tijdje niets gedaan tot dat z'n zusje het wel verder ging met c, dus toen wilde hij ook wel weer zwemmen; een hele prestatie dusssss vandaar deze bijzondere kaarten van jullie mams, gefeliciteerd kids! Jongens kaart papier van jillibean soup; meisjes kaart van Little yellow bicycle lijn sweet love.

donderdag 25 maart 2010

verjaardags-trouwdagkaartje

ik heb deze kaart als trouwdag-kaartje gestuurd kan natuurlijk ook voor een verjaardag!

leuke ladenkastjes....

eindelijk weer eens wat gedaan; oud papier wat ik altijd nog heel leuk vind gebruikt voor een lade kastje gekocht bij de kruitvat, makkelijk voor restjes glitterpapier bijv; labeltjes enz. Ik heb ze natuurlijk ook wel eens gemaakt als kadootje voor die meisjes van 12- 13 jaar ; die vinden dit geweldig!



zondag 14 maart 2010

Pffff, we hebben een scrapweekend met Indy en mijn nichtje Joy achter de rug; het was hard werken maar hier het resultaat; de 1e foto zijn de voorbeelden van mijzelf daarna Indy en Joy hun creaties! het was heel erg leuk om te doen!

xx
monique

van Indy;

van Joy;

woensdag 10 maart 2010

aardigheidje voor mams en 3 lieve tantes...

ik had voor de feestdagen een leuk setje waxinelichtjes met bloemenprintje gekocht gewoon als aardigheidje, daar kwam niets van om het te geven; nu heb ik er maar een voorjaarskadootje van gemaakt.

woensdag 3 maart 2010

onverwachts n kaartje.....

Je kent t wel; moet je onverwachts ergens naar toe heb je geen kaartje.... deze 2 kaartjes had ik gemaakt n.a.v. van n workshop die mijn schoonzusje gaf; ik vond het leuk om de mensen te laten zien dat je met bijna niets toch iets leuks kan maken...ik had daar de lunch verzorgd en iedereen een placemate gegeven, waar dus deze vlinders en bloemen opstonden, uitgeknipt en wat lint en glitter toegevoegd een standaard kaartje van de action als ondergrond en klaar! was leuk om te doen dit kan je natuurlijk met vanalles doen!