donderdag 31 december 2009

geboorte kaartje kleine Tim

Ondanks de kerstdagen moest er een geboorte kaartje gemaakt worden voor de kleine man van mijn broer en schoonzus; ik vond een kaartje van Hanneke van der Linden erg leuk deze heb ik als voorbeeld gebruikt, alleen ander papier en een vierkant ipv rechthoekig, en niet te vergeten voor de blije opa en oma natuurlijk, papier is van jillibean soup en october afternoon.


de laatste kerstkaartjes.....

zo, eindelijk kan ik ze hier even laten zien; dit was het voor 2009, nu even weer wat anders!!


dinsdag 22 december 2009

Hier wat kaartjes van het afgelopen jaar; geboorte, trouwen , en verjaardag van sommige kaartjes heb ik de sketch gelift van cards only; en ook heb ik zelf gewoon wat gedaan. Dit met 'ouder' papier ook daar kan je leuke kaartjes van maken!

verjaardag



geboorte meisje


ook voor de oma en opa (kleinkind).....


trouwen


verjaardag


maandag 21 december 2009

kerstklokken met chocolaatjes



Hier mijn eerste frutsels op dit blog, deze had ik gemaakt voor de juffen en meester van mijn dochter en zoon voor de kerst, vond het wel leuk; het is dus een doorzichtige verpakking van de bekende chocolaatjes, dat opgepimpt en geschrapt .











Mijn eerste bericht

Dag allemaal, eindelijk toch een eigen blogje!! Met (veel) medewerking van sandra is het nu gelukt ( ik ben blond!!), ik vind het leuk dat ik nu eens wat foto's kan plaatsen van alles wat ik maak( en dat is best veel !!) op mijn 'eigen plekje' , wie weet doen jullie nog wat ideetjes op, net als dat ik dat op jullie blog wel eens doe!! Bedankt voor het kijken.....

Groetjes Monique.